Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Eshop search

eShop arrow Όροι συναλλαγών
Οι τιμές στο κατάστημα μπορεί να διαφέρουν αν δεν έχει προηγηθεί παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλογή παραλαβής από το κατάστημα.

Όροι συναλλαγών

Η ιστοσελίδα www.ServiceLand.com.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης εμπορίας και ανταλλακτικών ηλεκτρικών συσκευών: 
Μαρινόπουλος Μαρ. Γεώργιος 
Λαοδικείας 11, Νίκαια, Τ.Κ 18453
Α.Φ.Μ. 044780808 ΔΟΥ: Νικαίας
Τηλ. 210 4975891 - FAX 210 4967305 

Τρόποι Πληρωμής
Η αγορά των εμπορευμάτων γίνεται μόνο μετρητοίς και δεν χορηγείται δυνατότητα πίστωσης. Η πληρωμή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την παράδοση του εμπορεύματος, εκτός εάν ρητά έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό. Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι: 

1. Χρηματική καταβολή με την παράδοση του εμπορεύματος από την υπηρεσία courier. Η αντικαταβολή είναι δεκτή μόνο με courier.
2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Στην απόδειξη συναλλαγής συμπληρώνονται τα απαιτούμενα κατά νόμο στοιχεία, όπως αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης κτλ.. Οι πιστωτικές κάρτες που δέχεται το σύστημα μας είναι : Visa , Master , American Express.
3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζα. Alpha Bank : 134-002101-153389, IBAN: GR8101401340134002101153389, Όνομα δικαιούχου: Μαρινόπουλος Γιώργος. 
4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας.

Τρόποι παραλαβής
1. Αποστολή του εμπορεύματος με υπηρεσία courier στη διεύθυνση αποστολής του αγοραστή. Η αποστολή επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής, ανάλογα με τον τόπο της αποστολής, και το βάρος / διαστάσεις του εμπορεύματος. 
2. Παραλαβή του εμπορεύματος από το κατάστημα της επιχείρησης, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. 

Χρόνος Παράδοσης
1. Ο μέσος χρόνος παράδοσης για εμπορεύματα που είναι άμεσα διαθέσιμα από το κατάστημα μας ορίζεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. 
2. Για τα εμπορεύματα που δεν υπάρχουν στο κατάστημά μας και πρέπει να διαβιβασθεί η παραγγελία τους προμηθευτές μας, ο μέσος χρόνος παράδοσης ορίζεται σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες, εφόσον τα εμπορεύματα είναι διαθέσιμα στις αποθήκες του προμηθευτή, διαφορετικά, αν δεν είναι διαθέσιμα, ο μέσος χρόνος παράδοσης ορίζεται 1 μήνα. 
3. Αν ο τελικός χρόνος παράδοσης δεν συμπίπτει με τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο, θα γίνεται ενημέρωση. Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, χωρίς καμιά επιβάρυνση. 
4. Το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), αν αυτή οφείλεται σε περιστατικά που συνιστούν ανώτερη βία. Περιστατικά ανώτερης βίας, όπως είναι ενδεικτικά απεργίες εργαζομένων του κλάδου μεταφορέων, προβλήματα προμηθευτών, μεταφοράς, παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, παρατείνουν το χρόνο παράδοσης για όσο διάστημα διαρκούν. Αν η διάρκεια του περιστατικού της ανώτερης βίας υπερβεί το διάστημα των δύο μηνών, ο αγοραστής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία, χωρίς καμιά επιβάρυνση. 

Τιμές
1. Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. που αναλογεί. 
2. Είναι δυνατόν η αναγραφόμενη τιμή ενός εμπορεύματος να είναι διαφορετική από την ισχύουσα τιμή πώλησης. Καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε οι αναγραφόμενες τιμές να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες τιμές πώλησης. 
3. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των καταναλωτών. 
4. Σε περίπτωση μεταβολής της τιμής πώλησης ενός εμπορεύματος για το οποίο έχει γίνει ήδη παραγγελία ή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον αγοράς, ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, χωρίς καμιά επιβάρυνση. 
5. Εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η υπηρεσία courier, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το πρόσθετο κόστος των μεταφορικών. Το κόστος μεταφοράς καθορίζεται με βάση τον τόπο αποστολής, το βάρος και τις διαστάσεις του εμπορεύματος. Πριν την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας γνωστοποιούνται στον καταναλωτή αναλυτικά οι επί μέρους χρεώσεις της παραγγελίας και το συνολικό κόστος. Σε περίπτωση εσφαλμένου υπολογισμού ή μεταβολής των χρεώσεων, ο καταναλωτής ενημερώνεται άμεσα και διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, χωρίς καμιά επιβάρυνση. 
6. Οι τιμές που αναγράφονται σε εμπορεύματα, τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρησή μας και φέρουν την ένδειξη «διαθεσιμότητα κατόπιν επικοινωνίας», είναι ενδεικτικές και προκύπτουν από την τελευταία κίνηση τους. Σε περίπτωση μεταβολής της τιμής, ο καταναλωτής ενημερώνεται άμεσα και διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, χωρίς καμιά επιβάρυνση. 
7. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με χρηματικό κόστος για την χρήση-πλοήγηση στον δικτυακό τόπο www.serviceland.com.gr, παρά μόνο για την πραγματοποίηση αγορών από αυτόν.
8. Οι τιμές στο κατάστημα μπορεί να διαφέρουν αν δεν έχει γίνει από πριν παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και επολογή παραλαβής από το κατάστημα.

Επιστροφές – Ακύρωση παραγγελίας
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί συμβάσεων εξ αποστάσεως, ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του / των εμπορευμάτων που έχει παραγγείλει, σε προθεσμία επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, και υπό την προϋπόθεση ότι τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που είχαν κατά το χρόνο αποστολής, δεν έχουν αποσφραγισθεί και δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Στην περίπτωση της επιστροφής, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το αντίστοιχο κόστος μεταφοράς τυχόν έξοδα τραπεζικά ή άλλων συναλλαγών.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έγινε παράδοση εμπορεύματος διαφορετικού από αυτό που έχει παραγγελθεί, ή παραδίδεται προϊόν κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, από προφανή υπαιτιότητα της επιχείρησής μας, η επιστροφή γίνεται χωρίς επιβάρυνση για τον καταναλωτή. Η επιφύλαξη για την παραλαβή κατεστραμμένου, ελαττωματικού ή φθαρμένου εμπορεύματος πρέπει να δηλωθεί από τον καταναλωτή άμεσα, κατά την παράδοση του εμπορεύματος, με ενημέρωση της επιχείρησής μας.

Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να επιστρέφεται μαζί με όλα τα παραστατικά αγοράς που το συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Διαφορετικά η επιστροφή δεν είναι αποδεκτή.  

Ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνει μόνο σε εύλογο χρονικό διάστημα και μόνο πριν την εκτέλεσή της. Διαφορετικά, πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις πιο πάνω παραγράφους.


Φωτογραφίες
Οι φωτογραφίες των ανταλλακτικών και των συσκευών είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να μην απεικονίζουν ακριβώς το προϊόν.
Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές με αφορμή τον παραπάνω λόγο.
Σε περίπτωση αμφιβολίας για την όρθοτητα του ανταλλακτικού, επικοινωνήστε με το κατάστημα, πριν την παραγγελία σας. 

Εγγυήσεις – Καλή λειτουργία των εμπορευμάτων
1. Η επιχείρησή μας ευθύνεται μόνο για την καλή παράδοση των εμπορευμάτων που έχουν παραγγελθεί 
2. Τα προϊόντα/ανταλλακτικά δεν συνοδεύονται από καμία εγγύηση 
3. Ειδικά για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα, η επιχείρησή μας δεν αποδέχεται επιστροφή τους, για ελαττώματα που εμφανίζονται στη λειτουργία τους, αφενός μεν επειδή δεν τα αποδέχονται ούτε οι προμηθευτές μας, αφετέρου δε επειδή δεν είναι δυνατός ο έλεγχός τους από την επιχείρησή μας. 

Υποχρεώσεις Αγοραστών
1. Ο Αγοραστής είναι υπεύθυνος για την επιλογή του εμπορεύματος και την καταλληλότητά του για τη χρήση που το προορίζει. 
2. Ο Αγοραστής οφείλει να αναγνώσει προσεκτικά τους έντυπους όρους συναλλαγών, που είναι προσιτοί στον καθένα, πριν τη σύναψη της συναλλαγής. 
3. Ο Αγοραστής οφείλει να θέτει στη διάθεση της επιχείρησής μας τα αληθινά, ακριβή και πλήρη προσωπικά του στοιχεία, που είναι αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελίας, και να μας ενημερώνει για τυχόν μεταβολή τους, ώστε να εξασφαλίζεται η δυνατότητα επικοινωνίας. 

Ισχύον δίκαιο
Όλοι οι όροι συναλλαγών είναι σύμφωνοι με το ευρωπαϊκό δίκαιο και απόλυτα εναρμονισμένοι με τον ελληνικό νόμο Ν. 2251/1994 που ρυθμίζει θέματα περί συμβάσεων εξ αποστάσεως. Η πραγματοποίηση μιας συναλλαγής σημαίνει ότι ο χρήστης/πελάτης έχει διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους ως άνω ισχύοντες όρους χρήσης και συναλλαγών, και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί του όρους συναλλαγής, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, και είναι υποχρέωση του πελάτη να τους ελέγχει, διαβάζει και κατανοεί πριν την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής.

Πάνω
Service Land Μαρινόπουλος - Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών και Επισκευές
Powered by Promoweb © 2024